Klantbeoordeling

Muziekkeuze

De juiste muzikale voorbereiding vooraf is een belangrijk onderdeel van een geslaagd evenement. Nog belangrijker is om het juiste nummer op het perfecte moment in te mixen: het inspelen op het publiek. Klanten waarderen onze diensten met 4,7/5 sterren gemiddeld op het gebied van muziekkeuze.

Verlichting & aankleding

Het evenement is niet compleet zonder een strak afgewerkte show bestaande uit geluid, verlichting, DJ-gear en optioneel special FX. Wij leveren deze graag voor uw evenement. Klanten waarderen onze verlichting en aankleding met 4,3/5 sterren gemiddeld.

Communicatie vooraf

Uw wens staat bij ons centraal. Van het tijdstip van opbouwen tot de gewenste aankleding van de show, wij denken met u mee. Klanten beoordelen ons met 4,3/5 sterren gemiddeld voor communicatie voorafgaande aan het evenement.

Prijs/kwaliteit

Wij leveren hoge kwaliteit diensten, werken enkel met A-merk apparatuur en stellen de wens van de klant centraal. Dit allemaal tegen een scherp tarief. Klanten waarderen de geleverde diensten met 4,6/5 sterren gemiddeld op het gebied prijs-kwaliteitverhouding.

Service & vriendelijkheid

Service en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Klanten waarderen onze geleverde diensten met 4,5/5 sterren gemiddeld op dit gebied.

Eindcijfer beoordeling

Iedere klant krijgt na het evenement de mogelijkheid aangeboden om een digitale recensie achter te laten. Wij gebruiken deze recensie om onze diensten te verbeteren waar mogelijk. Uit meer dan 50 recensies krijgen wij gemiddeld een 9,1 als eindcijfer voor onze diensten en daar zijn we trots op!

4.5

Sterren gemiddeld

63

Recensies

9.1

Klantbeoordeling