Biografie

In 2011 kwam DJ Timebeatz (Tim Dings) in aanraking met de wereld van de clubs, festivals en muziek. Al snel had hij zijn passie in het draaien gevonden en kocht hij op 13-jarige leeftijd zijn eerste DJ controller. In 2012 volgde hij een DJ cursus om de basis van het pitchen, matchen en mixen te leren. Door goed te luisteren naar andere DJ’s maakte hij zich steeds meer vaardigheden eigen en gaf hier zijn eigen twist aan.

In 2013 mocht hij voor de eerste keer optreden bij muziekcentrum de Bosuil in Weert. In datzelfde jaar stond hij ook voor 1.000 gasten tijdens de jaarlijkse Kiëtfuif ‘t Kerke, een hoogtepunt op dat moment. In 2014 stond hij voor de eerste keer op een festival en werd hij finalist van de OMG Festival DJ Battle.

Een paar jaar later draaide hij steeds vaker in clubs, in café’s, op festivals en op evenementen door Nederland en het buitenland. Zo heeft hij o.a. gedraaid bij TheaterHotel de Oranjerie (Roermond), Munttheater (Weert), Poort van Limburg (Weert), Fortuna Stadion (Sittard), club Ultra (Helden) en Muziekgebouw Frits Philips (Eindhoven).

Festivalervaring mocht ook niet ontbreken bij deze energieke DJ. Zo hij heeft o.a. gestaan op: OutRageous Festival (2016), De Familietuin Festival (2014) en D!MENSIONS OUTDOOR (2016 & 2014). Daarnaast beschikt hij al enkele jaren over een eigen ‘Drive-in show’ waarmee hij een totaalconcept biedt voor examenfeesten, bruiloften, verjaardagsfeesten en jubilea. Met het registreren bij de Kamer van Koophandel in 2016 is Timebeatz nu officieel een onderneming die ontstaan is uit een hobby.

DJ Timebeatz onderscheidt zich van andere DJ’s door zijn scala aan muziek zo breed en gevarieerd mogelijk te houden wat hem een allround DJ maakt. Zijn variatie in muziek maakt elke set opnieuw uniek en verrassend; het moment dat je denkt dat je een House DJ voor je hebt, wordt er een R&B nummer klaar gezet en niet veel later voor het publiek gedraaid. Met deze unieke mix van stijlen, zijn passie voor het draaien, de laatste hits en eigen producties heeft DJ Timebeatz de skills die het publiek weet te waarderen.

Timebeatz in beeld

Media