Studentenfeest DJ

Op zoek naar een studentenfeest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met studentenverenigingen en -feesten sinds 2011. Hij is zelf ook student (in Maastricht). Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder evenement is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events. Naast studentenfeesten verzorgen wij ook gala’s, bedrijfsfeesten, promotiefeesten en bruiloften.

Over Timebeatz

Studentenfeest DJ ❤️ DJ Timebeatz

Wij zijn bekend met dé eventlocaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo treedt Timebeatz vaker op als DJ voor studentenfeesten bij Kasteel de Berckt in Baarlo en Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Tim draaide bij ons op de triathlon in Weert. Hij komt keurig zijn afspraken na, straalt plezier uit en maakt er een feestje van!’

René Jeurgens

‘Als je een DJ zoekt die het publiek aanvoelt en weet wat ze willen horen, moet je Timebeatz hebben. Je hebt super gedraaid!’

Peter Pleket

‘Professionele communicatie vooraf met een geweldige show als resultaat tijdens onze bruiloft in Roermond. Bedankt Tim!’

Anne Caris

Uitgebreide mogelijkheden

Studentenfeesten hebben vaak een thema of stijl, zoals een studentengala bijvoorbeeld. Wij denken hierin graag met je mee. Zo leveren wij bijvoorbeeld LED dansvloeren, vertical CO2 jets en de unieke combi DJ met saxofonist.

Contact opnemen

Muziekvoorkeuren

Niet de show of aankleding maar juist de muziek is hét belangrijkste ingrediënt van een geslaagd studentenfeest. Wij begrijpen dat en stemmen vooraf altijd de muziekwensen met je af. Verzoekjes op de avond zelf zijn altijd welkom. Boek nu!

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
[email protected]

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen